Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Best supporting actress blogoscars 2013

φωτο δε βαζω, βαριεμαι

10. Amy Acker - Cabin in the Woods
Αγαπητό ημερολόγιο,
ο καλός μου ο Τζος που ποτε δεν με ξεχνα, μου δωσε ενα ρολο στο νεο του εργο. Ειναι θριλερ για μια παρεα που παει στο δασος και τους τρωει η μαρμαγκα. Σιγα το πρωτοτυπο θα μου πεις, εχουν φαγωθει απο τερατα παρεες και παρεες. Ξερεις ομως, οτι ο Τζος δε θα αρκεστει σε ενα κοινοτυπο δολοφονο με κανα τσεκουρακι αλλα ολο και κατι περιεργο θα χει μεσα. Κατι ακουω για μονοκερους και δολοφονους μπαλαρινες, αλλα μου φαινονται υπερβολες. Ωστοσο, δεν ανησυχω, εγω θα παιζω μια γιατρεσσα, αποκλειεται να φαγωθω στα πρωτα δεκα λεπτα. Ή να καταληξω μπλε.

Ειμαι ενθουσιασμενη!!
Ειμυ

9. Charlize Theron - Snow White and the Huntsman
Αγαπητο ημερολογιο,
μου προτειναν τον ρολο της μαγισσας στην Χιονατη και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να δεχτω. Εχω παρει τα βραβεια μου, εχω καταξιωθει, εχω τσαλακωθει, καιρος ειναι να παιξω σε μια ταινια μονο και μονο για να βγαλω λεφτα και να χω μια καλη ευκαιρια να κυκλοφορω με ωραια ρουχα και οχι σαν την χαροκαμενη οπως στα τελευταια μου εργα. Βεβαια, ειναι λιγο αστειο οτι θα ρωτω τον καθρεπτη αν ειμαι η ομορφοτερη και αυτος θα απαντα οτι με νικαει η ζαβλακωμενη η Στιουαρτ, με το βοιδισιο βλεμμα. Δε βαριεσαι μωρε, ψυχουλα ειναι κ αυτη, ας ακουει κανα γλυκολογο που και που, και ας ειναι απο καθρεπτες, μπας και ξεχασει τα  daddy issues της και αφησει ησυχους τους παντρεμενους σκηνοθετες.

Οχι πες, ποια ειναι η ομορφοτερη;
Σαρλιζ

8. Jacki Weaver- Silver Linings Playbook

Αγαπητο ημερολογιο, 
εχει καταντησει αηδια πια. Καθε χρονο βραβευονται αυτοι που παιζουν ετοιμοθανατους, ημιτρελους ή ετοιμοθανατους ημιτρελους. Που πηγαν οι εποχες, με εκεινα τα ωραια τα σεναρια με ηρωες εχοντες σωας τας φρενας; Μολις μου φερε ο αντζεντης μου ενα σεναριο και αν εχεις τον θεο σου αφορα σε εναν διπολικο, μια με συναισθηματικες διαταραχες και εναν με ψυχαναγκασμους. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; Ο δικος μου ο χαρακτηρας, ειναι ο υγιης και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
Αν με πιασεις απο την μυτη, σκαω
Τζακι

7. Ann Hathaway- Les Miserables
Αγαπητό ημερολόγιο,
σημερα ολοκληρώθηκαν τα γυρισματα των Αθλίων. Δεν παιζω πολύ ειναι η αλήθεια, αλλα αποφάσισα οτι δεν εχει σημασια η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα. Ετσι, τα δεκα λεπτα που εμφανιζομαι, αποφασισα να λαμψω σαν το πιο λαμπρο αστερι. Το λεει και στο Μυστικό άλλωστε, αν θελεις κατι και βαλεις ολη τη προσοχη σου σε αυτο, το συμπαν θα στο στειλει. Εγω λοιπον, φετος θελω να παω στα οσκαρ και να παρω ενα, αντι να γινω ρεζιλι παρουσιαζοντας τα οπως την προηγουμενη φορα με τον ηλιθιο τον Φρανκο. Νομιζω οτι ο στοχος δεν ειναι ανεφικτος. Μου κοψανε τα μαλλια, μου βγαλανε τα δοντια, μου πηραν το παιδι, εκανα πεζοδρομιο, αρρωστησα, τραγουδησα το I dreamed a dream σαν μανιατισσα μοιρολογιστρα, ειχα περιλυπη μουτσουνα και τα δεκα λεπτα που επαιζα. Ολα καλα, αγαπητο ημερολογιο, ηδη κανω την διαιτα του ανανα (μισος καθε δυο βδομαδες) για να μπω στο φορεμα και να παραστησω την εκπληκτη οταν παρω το βραβειακι.

Αννα
Υ.Γ Τζειμς Φρανκο, θα μου το πληρωσεις πολυ σκληρα, μια μερα.

6. Sally Field- Lincoln
Αγαπητό ημερολόγιο,
αλλη μια μερα γυρισματων τελειωσε μολις. Ειναι πολυ κουραστικα γιατι πρωτον πρεπει να φοραω μακρια φορεματα ολη μερα και οσο να πεις ειμαι μεγαλη γυναικα για να τα σερνω περαδωθε. Δευτερον, αυτο δεν ειναι σεναριο, λεξικο παπυρος λαρους μπριτανικα και μπαμπινιωτης μαζι ειναι. Ποσες δυσκολες λεξεις μπορει να εβαλαν; Αστα να πανε αγαπητο ημερολογιο, μεχρι να μαθουν τα λογια οι συναδερφοι αγανακτουμε καθε φορά. Εχω και τον Τομι τον Λη τον Τζοουνς, να τριγυριζει με την ηλιθια περουκα ολη μερα, τον βλεπω και χαχανιζω, σκηνη δεν σταυρωνω η γυναικα. Το χειροτερο δε, ειναι η προφορα. Υποτιθεται οτι ειναι αγγλικη, αλλα ακουγομαι σαν την Τζεσικα Λαγκ στο Αμερικαν Χορορ Στορι. Το ακομα χειροτερο ειναι οτι ο Ντανιελ ειναι τοσο ψηλος που στα κοινα μας πλανα, μοιαζω με Π.Π.Ο, αν ειναι δυνατον, τι θα πει ο κοσμος;
Σκασμενη ειμαι 
Σαλλυ

5.Isabelle Allen -Les Miserables
Αγαπητο ημερολογιο,
ο Χιου Τζακμαν ειναι τοσο ομορφος, βγηκαμε μαζι φωτο, τρελαθηκαν ολες οι φιλες μου!! Χτες, η Ελενα με πηγε για παγωτο και ηρθε μαζι μας ο Τζονι Ντεπ, τελειο τελειο τελειο. Επισης, τραγουδω ενα πολυ ωραιο τραγουδι στη ταινια αλλα δε μου αρεσει που παιζω τοσο λιγο. Ασε που η Αμαντα ειναι λιγο αγγουρω και αταλαντη, μηπως ο σκηνοθετης θελει να μου πει κατι;
:-((((((

4. Anne Hathaway - Batman
Αγαπητο ημερολογιο,
την τσεπωσα την υποψηφιοτητα τελικα, το Μυστικο ειχε δικιο. Ποιος να μου το λεγε οτι  επρεπε να κουρευτω σαν 12χρνο αγορακι που το κουρεψε η τριχρονη ξαδερφη του και να τραγουδω λες και δεν εχω ανασα απο τον σπαραγμο για να παρω το βραβειο που αλλες και αλλες ονειρευονται χρονια. Βεβαια, επειδη γυναικα ειμαι κ εγω, επαιξα και την Κατγουμαν. Ενα κουκλακι ημανε με την κολλητη την στολη μου, το κοκκινο κραγιονακι, ειχα τις ωραιοτερες ατακες, δευτερη γυναικα δε κυκλοφορουσε στη ταινια, ο ετερος κακος ηταν ο ΒΑΑΑΑΑΑΝΕ με τον αναπνευστηρα στην μουρη. Καλη χρονια φετος, μπραβο εαυτε μου.
Αννα

Υ.Γ Τζειμς Φρανκο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

3. J. Smith-Cameron - Margaret 
Αγαπητο ημερολογιο,
ειναι 2013 και τωρα μαθαινω οτι καπως κινειται μια ταινια που ειχα γυρισει το 2001. Μηνυσεις επεσαν, καυγαδες για το μονταζ ριχτηκαν, το θεμα ειναι πως ημανε νια και γερασα μεχρι να κυκλοφορησει. Οσο περιμενα, εμαθα  οτι ο Μαθιου εκανε διδυμα με την Τζεσικα, πολυ χαρηκα, αν και φοβαμαι για το πως θα τα ντυνουνε τα ερμα με την αλλοπαρμενη που εχουν για μανα. Ο Μαρκ λεει υποδυθηκε τον καλυτερο Χαλκ εβερ και η Αννουλα καλοπαντρευτηκε. Λιγο ακομα να αργουσε η ταινια και θα χα ξεχασει οτι υπηρχε. 

Δε βαριεσαι μωρε, υγεια να υπαρχει.
Τζ.

2. Emma Watson- Perks of being a wallflower
Αγαπητο ημερολογιο, 
σαν χτες θυμαμαι που με πηρε ο Ντανιελ τηλεφωνο να μου πει οτι θα παιξει σε ενα θριλερ της κακιας ωρας, τον χηρο γιατρο με τετραχρονο γιο.  Ειχα πανικοβληθει. Μετα βεβαια μου προτειναν εναν σουπερ κουλ ρολο μαθητριας λυκειου σε μια σουπερ γλυκια ταινια και μου φυγε ο πανικος. Σκεφτομαι σοβαρα να στειλω ενα λιτο "χαχαχαχαχα" στον Ντανι, αλλα ισως παρεξηγηθει.

Θα το σκεφτω
Εμμα

1. Doona Bae - Cloud Atlas
Αγαπητο ημερολογιο,
παιζω σε μια καταπληκτικη ταινια και ειμαι πολυ πολυ ενθουσιασμενη. Ειναι μια ιστορια για την αθανασια της ψυχης που ναι πολυ μεγαλο πραγμα και οι Wackowski είχαν την εξαιρετική ιδέα να παίξουμε ολους τους ρόλους οι ίδιοι έξι άνθρωποι όλους τους ρόλος. Επιτέλους, θα δείξουμε όλοι το ταλέντο μας, θα προταθούμε για εκατό όσκαρ, θα αλλαξουμε την ιστορία του σινεμά, θα βρεξει ο ουρανούς λουλουδια.

Μπορει και οχι βεβαια,
Ντούνα

3 σχόλια:

Cassandra Logan είπε...

Απίστευτο! Έχω πόση ώρα που γελάω :) Να κάνεις κι άλλα τέτοια :Ρ :) :)

eva είπε...

Αν μου ερθει εμπνευση γιατι οχι; Να σαι καλα, ευχαριστω!!

Ψηλέας Ψογκ είπε...

χαχαχα! Κάτι τέτοιες παρουσιάσεις είναι που κάνουν τα μπλογκόσκαρ σκέτη απόλαυση..!!